Welcome to [ ADAB Sports Consulting ]  |  [ Login|  [ Register ]

Want to get "SOCCER SCHOLARSHIP" in U.S.A. for College/ University?

Why not join our 3 days camp. We guaranteed your satisfy!



WHAT YOU WILL GET FROM OUR SOCCER CAMP?

  • Soccer players and parents will educate about college soccer
  • Understand the process about getting an athletic scholarship in U.S.A.
  • Gain more drills, skills and techniques
  • Mentality session
  • Alumni session
  • Scouting by top U.S. coaches
  • Open Q&A

** Prepare your questions before get to the camp**

  • SOCCER CAMP COST
  • 5,000INR
    Including GST
    per program

  • Soccer Camp includes:
  • 1 child + 1 parent only
  • Two full days of training and competition (Lunch include for Players only)
  • One day of Seminar day

Soccer

(Tentative Schedule)

( NOVEMBER 14, 2017 )

Seminar Day Le Meredian (Delhi) Duration
8.30-9.00 Check-In: Le Meredian  
9.00-9.10 Welcome/ Introductions 10 Min
9.10-9.20 Introduce all Sponsor 10 Min
9.20-9.30 Main sponsor speak 10 Min
9.40-9.50 Introduce all Coaches 10 Min
9.50-10.10 "Coach Topic" 20 Min
10.10-10.30 Topic: Mentality 20 Min
10.30-10.45 Break 15 Min
10.45-11.05 Topic: Compliance 20 Min
11.05-11.25 Topic: Physical Training 20 Min
11.25-11.45 Topic: Experiences talk
Speaker: Alumni
20 Min
11.45-12.45 Lunch 1 Hour
1.00 - 2:00 Round table Session 1 Hour

( NOVEMBER 15, 2017 )

GOLF Description Duration
8.00-8.30 Check-In: Manav Rachna School  
8.30-8.40 Welcome/ Introductions 10 Min
8.40-8.55 Separate into Small Group 15 Min
9.00-11.30 Technique & Skill Session with Coaches 2.30 Hour
11.30-12.30 Lunch: Players and Coaches only 1 Hour
1.00-5.30 Soccer Competitive tournament 4.30 Hour
  Topic: Dinner: Players and Families will be on their own  

( NOVEMBER 16, 2017 )

GOLF Description Duration
8.00-8.30 Check-In: Manav Rachna School  
8.30-8.40 Welcome/ Introductions 10 Min
8.40-8.55 Separate into Small Group 15 Min
9.00-11.30 Technique & Skill Session with Coaches 2.30 Hour
11.30-12.30 Lunch: Players and Coaches only 1 Hour
1.00-5.30 Soccer Competitive tournament 4.30 Hour
  Topic: Dinner: Players and Families will be on their own